Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes

Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes

4.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
30 unidades

Składniki

  • 5 huevos
  • 50 g de queso mascarpone
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 500 g de agua
  • 300 g de patatas en rodajas de 5 mm
  • 100 g de guisantes (frescos o congelados)
  • 100 g de salmón ahumado en lonchas gruesas
  • 1 limón en rodajas (5 mm), para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 0.1 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 153.3 kJ / 36.6 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...