Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes

Frittata al vapor con salmón ahumado y guisantes

4.3 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
30 unidades

Składniki

  • huevos
    5
  • de queso mascarpone
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    ½ cucharadita
  • de agua
    500 g
  • de patatas en rodajas de 5 mm
    300 g
  • de guisantes (frescos o congelados)
    100 g
  • de salmón ahumado en lonchas gruesas
    100 g
  • limón en rodajas (5 mm), para decorar
    1

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 36.6 kcal / 153.3 kJ
Białko 2.1 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 0.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...