Frittata al vapor con queso de cabra y cebolla roja caramelizada

Frittata al vapor con queso de cabra y cebolla roja caramelizada

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • de cebolla roja en rodajas de aprox. 7-8 mm
    250 g
  • de miel
    40 g
  • de vinagre de vino tinto
    10 g
  • de sal
    1 ½ cucharaditas
  • huevos
    6
  • de queso de cabra fresco en trozos
    150 g
  • de pimienta molida
    ¼ de cucharadita
  • de agua
    300 g
  • de nueces en mitades troceadas
    30 g
  • de brotes germinados
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 298.8 kcal / 1249.8 kJ
Białko 17.3 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 0.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...