Frittata al vapor con queso de cabra y cebolla roja caramelizada

Frittata al vapor con queso de cabra y cebolla roja caramelizada

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 250 g de cebolla roja en rodajas de aprox. 7-8 mm
  • 40 g de miel
  • 10 g de vinagre de vino tinto
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 6 huevos
  • 150 g de queso de cabra fresco en trozos
  • ¼ de cucharadita de pimienta molida
  • 300 g de agua
  • 30 g de nueces en mitades troceadas
  • 30 g de brotes germinados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 0.5 mg
Białko 17.3 g
Kalorie 1249.8 kJ / 298.8 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...