Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico

Hojaldre de endivias caramelizadas al balsámico

3.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 unidades

Składniki

  • 10 g de mantequilla
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en trozos de 2 cm
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 10 g de agua
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 láminas de masa de hojaldre
  • 120 g de queso gorgonzola en trozos
  • 1 huevo batido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 591.5 mg
Białko 12.5 g
Kalorie 2815 kJ / 678 kcal
Tłuszcz 51 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 32.5 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...