Terrina de ternera, salchichas y espinacas

Terrina de ternera, salchichas y espinacas

3.0 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 raciones

Składniki

  • 1 cucharadita de mantequilla
  • 60 g de queso parmesano en trozos
  • 500 g de carne picada de ternera
  • 100 g de salchichas blancas frescas (sin la piel)
  • 2 huevos
  • 150 g de crème fraîche
  • 100 g de espinacas baby frescas
  • 1 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 750 g de agua
  • 1 cucharada de mostaza

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 611.8 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 1047 kJ / 250 kcal
Tłuszcz 18.7 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...