
Urządzenia i Akcesoria
麻油紅鳳菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油10 克
-
薑 ,切絲15 克
-
紅鳳菜 ,切段(約5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 ,洗淨,瀝乾1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
67.7 kcal /
283 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
3.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4144.1 g
Sód
186.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan