Urządzenia i Akcesoria
麻油紅鳳菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅鳳菜 切段(約5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
186.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
283 kJ /
67.7 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4144.1 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
58 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
味噌奶油蒸鮭魚和海帶芽豆腐味噌湯
Nessuna valutazione
玉米格子鬆餅佐番茄辣肉醬
Nessuna valutazione
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Nessuna valutazione
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Nessuna valutazione
焗烤肉醬茄子捲
Nessuna valutazione
和風涼拌洋蔥冷豆腐
25min
泰式蔬食咖哩
Nessuna valutazione
香蒜雞胸鷹嘴豆凱薩沙拉
Nessuna valutazione
西班牙國王餅
Nessuna valutazione
波蘭豬肉水餃
Nessuna valutazione
雞蛋粉絲皇宮菜
Nessuna valutazione
摩洛哥青醬魚佐庫司庫司沙拉
1h 20min