苦茶油炒龍鬚菜

苦茶油炒龍鬚菜

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 苦茶油
    15 克
  • ,切絲
    15 克
  • 龍鬚菜 ,切段(約4公分)
    150 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
    70 克
  • 鴻喜菇 ,去根部,剝散
    80 克
  • ½ - 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 58.5 kcal / 244.5 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 3.9 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 242.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...