苦茶油炒龍鬚菜
TM6 TM5

苦茶油炒龍鬚菜

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 15 克 苦茶油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 150 克 龍鬚菜 ,切段(約4公分)
  • 10 克 水
  • 70 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
  • 80 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
  • ½ - 1 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
244.5 kJ / 58.5 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
4.4 g
Tłuszcz
3.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
2.2 g
Sód
242.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy