
Urządzenia i Akcesoria
俄式甜菜根沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 人份
Składniki
-
酸黃瓜 ,切塊 (約3-4 公分)150 克
-
紅蘿蔔 ,切塊 (約3-4 公分)150 克
-
甜菜根 ,切塊 (約3-4 公分)350 克
-
水500 克
-
馬鈴薯 ,切小塊 (約 1 公分)250 克
-
冷凍青豆100 克
-
德國酸菜 (opcjonalnie)100 克
-
蔥 ,切絲50 克
-
蒔蘿 ,多備一些裝飾用2 - 3 根
-
蔬菜油60 克
-
白葡萄酒醋 (opcjonalnie)20 克
-
鹽1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
139 kcal /
583 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan