韓式雜菜冬粉

韓式雜菜冬粉

1.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 人份

Składniki

  • 韓式冬粉
    120 克
  • 溫水 ,浸泡用
  • 乾香菇
    5 克
  • 4 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¾ 茶匙
  • 醬油
    5 大匙
  • 香油
    1 大匙
  • 菲力牛排 ,切細條(約 1 公分 x 5 公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊,約5公分
    200 克
  • 洋蔥 ,切半
    150 克
  • 蘑菇
    150 克
  • 2 顆
  • 1 ½ 茶匙
  • 韓國香油
    5 大匙
  • 1000 克
  • 新鮮菠菜葉
    150 克
  • 蒜頭
    4 粒
  • 20 克
  • 烘烤芝麻粒
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 541.8 kcal / 2266.8 kJ
Białko 15.9 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 44.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Sód 2105.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...