
Urządzenia i Akcesoria
芒果牛柳
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
牛肉條300 克
-
米酒15 克
-
香油15 克
-
醬油10 克
-
太白粉5 - 10 克
-
油15 克
-
洋蔥 ,切條(約0.5公分)100 克
-
蘆筍 ,切段(約4公分)150 克
-
芒果果肉 ,切條(長約4公分)150 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
五香粉 (可省略)¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
840.8 kcal /
3514.9 kJ
Białko
62.8 g
Tłuszcz
43.6 g
Węglowodany
56.2 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
176.4 g
Sód
1038.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

2020 超市系列-牛肉
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan