芒果牛柳
TM6 TM5

芒果牛柳

4.8 (5 ocen)

Składniki

  • 300 克 牛肉條
  • 15 克 米酒
  • 15 克 香油
  • 10 克 醬油
  • 5 - 10 克 太白粉
  • 15 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切條(約0.5公分)
  • 150 克 蘆筍 ,切段(約4公分)
  • 150 克 芒果果肉 ,切條(長約4公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒
  • ¼ 茶匙 五香粉 (可省略)

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
3514.9 kJ / 840.8 kcal
Białko
62.8 g
Węglowodany
56.2 g
Tłuszcz
43.6 g
Tłuszcz nasycony
176.4 g
Błonnik
5.2 g
Sód
1038.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy