芒果牛柳

芒果牛柳

4.8 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉條
    300 克
  • 米酒
    15 克
  • 香油
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 太白粉
    5 - 10 克
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切條(約0.5公分)
    100 克
  • 蘆筍 ,切段(約4公分)
    150 克
  • 芒果果肉 ,切條(長約4公分)
    150 克
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 五香粉 (可省略)
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 840.8 kcal / 3514.9 kJ
Białko 62.8 g
Tłuszcz 43.6 g
Węglowodany 56.2 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 176.4 g
Sód 1038.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...