燉牛肩佐義大利餃

燉牛肩佐義大利餃

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 70 克
  • 牛肩肉 ,切塊(約3公分)
    600 克
  • 紫洋蔥 ,切成楔形
    170 克
  • 紅蘿蔔 ,切薄片 (1-2公分)
    150 克
  • 整株西洋芹 ,切薄片 (0.5-1公分)
    70 克
  • 紅甜椒 ,去籽,切片 (2公分)
    80 克
  • 600 克
  • 番茄泥
    30 克
  • 肉高湯醬
    1 茶匙
    1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
  • 多香果
    4 粒
  • 乾燥月桂葉
    2 小片
  • 乾燥百里香
    1 茶匙
  • 匈牙利辣紅椒粉
    ¾ - 1 茶匙
  • ½ - 1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ - ¾ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 義大利餃
    250 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 528 kcal / 2210.6 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 8.8 g
Sód 1138.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...