鮮菇炒莧菜

鮮菇炒莧菜

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 黑麻油
    10 克
  • ,切絲
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段(約3公分)
    100 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 莧菜 ,切段(約5公分)
    200 克
  • 枸杞 ,洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 80.7 kcal / 337.4 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 6.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 4144.5 g
Sód 193.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...