
Urządzenia i Akcesoria
布格麥紅扁豆湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切對半100 克
-
蒜頭 ,依個人口味調整2 - 3 粒
-
蕃茄泥 (濃縮)40 克
-
無鹽奶油 ,切小塊30 克
-
乾燥紅扁豆200 克
-
乾燥薄荷2 大匙
-
米30 克
-
布格麥粒20 克
-
鹽 ,依個人口味調整1 ½ - 1 ¾ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
紅辣椒片 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
水 ,室溫1470 克
-
檸檬 ,切4等分1 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
396.5 kcal /
1660 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
7.3 g
Węglowodany
38 g
Błonnik
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan