Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,切對半
- 2 - 3 粒 蒜頭 ,依個人口味調整
- 40 克 蕃茄泥 (濃縮)
- 30 克 無鹽奶油 ,切小塊
- 200 克 乾燥紅扁豆
- 2 大匙 乾燥薄荷
- 30 克 米
- 20 克 布格麥粒
- 1 ½ - 1 ¾ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 紅辣椒片 ,依個人口味調整
- 1470 克 水 ,室溫
- 1 顆 檸檬 ,切4等分
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 10.6 g