Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 1 根. 蔥, 切段
- 75 克 吻仔魚
- 500 克 水
- 150 克 高湯
- 1 茶匙 魚露
- 100 克 空心菜, 切段
- 1 ½ 大匙 太白粉, 先以1.5大匙水調勻
- 3 - 5 滴 香油
- 枸杞, 裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 245 kJ / 58 kcal
- Białko
- 2.253 g
- Węglowodany
- 3.105 g
- Tłuszcz
- 3.981 g
- Błonnik
- 0.624 g