
Urządzenia i Akcesoria
空心菜吻仔魚羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
蔥 切段1 根.
-
吻仔魚75 克
-
水500 克
-
高湯150 克
-
魚露1 茶匙
-
空心菜 切段100 克
-
太白粉 先以1.5大匙水調勻1 ½ 大匙
-
香油3 - 5 滴
-
枸杞 裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
58 kcal /
245 kJ
Białko
2.253 g
Tłuszcz
3.981 g
Węglowodany
3.105 g
Błonnik
0.624 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一級棒海鮮料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan