空心菜吻仔魚羹

空心菜吻仔魚羹

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 1 大匙
  • 切段
    1 根.
  • 吻仔魚
    75 克
  • 500 克
  • 高湯
    150 克
  • 魚露
    1 茶匙
  • 空心菜 切段
    100 克
  • 太白粉 先以1.5大匙水調勻
    1 ½ 大匙
  • 香油
    3 - 5 滴
  • 枸杞 裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 58 kcal / 245 kJ
Białko 2.253 g
Tłuszcz 3.981 g
Węglowodany 3.105 g
Błonnik 0.624 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...