
Urządzenia i Akcesoria
豆簽羹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
紅蔥頭10 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
海鮮高湯800 克
-
柴魚醬油1 大匙
-
花枝漿 ,分小塊80 克
-
烏醋1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
豆簽70 克
-
蚵仔120 克
-
油蔥酥10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
300 kcal /
1250 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
36.5 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

尚讚!台灣味
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan