Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 油
- 200 克 火鍋牛肉片
- 10 克 蒜頭
- 150 克 芥藍菜 ,切段(約5公分)
- 1 片 當歸 (約5克),剪小片,,洗淨,瀝乾
- 5 克 蠔油
- 1 茶匙 枸杞 ,洗淨,瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1504.2 kJ / 359.5 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10176.4 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 214.7 mg