Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 蒜頭
- 10 克 油
- 200 克 綠花椰菜 ,切小朵
- 15 克 水
-
100
克 干貝 ,橫剖
lub 100 克 小干貝 (整顆) - 1 茶匙 枸杞
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 220.5 kJ / 52.8 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 382.1 mg