
Urządzenia i Akcesoria
甜豌豆炒蝦仁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 ,切片15 克
-
新鮮甜豌豆 ,剝去兩側粗纖維150 克
-
水1 大匙
-
紅蘿蔔 ,切片50 克
-
新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊60 克
-
草蝦仁 ,開背去腸泥100 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
123 kcal /
514.7 kJ
Białko
8.1 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4184.6 g
Sód
412.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
57 Przepisów
Tajwan
Tajwan