甜豌豆炒蝦仁

甜豌豆炒蝦仁

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切片
    15 克
  • 新鮮甜豌豆 ,剝去兩側粗纖維
    150 克
  • 1 大匙
  • 紅蘿蔔 ,切片
    50 克
  • 新鮮香菇 ,去蒂頭,切塊
    60 克
  • 草蝦仁 ,開背去腸泥
    100 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 123 kcal / 514.7 kJ
Białko 8.1 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 11.7 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 4184.6 g
Sód 412.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...