Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 片 新鮮鮭魚片 (每片約250克)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 橄欖油
- 50 克 洋蔥 ,切細絲
- 60 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,切段
- 50 克 新鮮玉米筍 ,切斜片
- ½ 茶匙 義大利綜合香料
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 枸杞 ,泡軟瀝乾
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2838.5 kJ / 678.4 kcal
- Białko
- 47.1 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 15710.4 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 967.4 mg