Wersje kompatybilne
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brownies au chocolat et à la noix de coco
1 Std. 45 Min
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 min
Muffins au chocolat
35 Min
Cookies tout chocolat
25 min
Muffins griottes et chocolat blanc
1j
Cookies aux pépites de chocolat
50 menit
Gâteau surprise
12 Std.
Brownie
45 Min
Muffins aux pépites de chocolat
1j
Marbré express au chocolat
45 Min
Brownie chocolat-banane
50 menit
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35 min