Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel

Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel

4.3 51 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
10 parts

Składniki

La sauce au caramel
  • bonbons au caramel au lait type Werther's Original
    30
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    30 g
Le brownie
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
    250 g
  • de farine de blé
    140 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de sel
    1 pincée
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    300 g
  • de noix de pécan
    150 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 686 kcal / 2850 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 49 g
Węglowodany 49.9 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...