Wersje kompatybilne
Brownie au chocolat, coulis de bonbons au caramel
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 30 bonbons au caramel au lait, type Werther's Original
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le brownie
- 3 œufs
- 150 g de sucre en poudre
- 250 g de beurre doux fondu, et un peu pour le moule
- 140 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
- 300 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de noix de pécan
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2850 kJ / 686 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulant au chocolat cœur cerise
1 Std. 30 Min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1 Std. 45 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Coulant chocolat au cœur caramel
24sa
Cookies aux 3 chocolats
50 dk
Muffins au chocolat et aux noix de pécan
40 min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min
Gâteau au chocolat noir, cœur coulant au chocolat blanc
1h 20min
Brownie aux noix de pécan
40 min
Brookie
1h
Brownie
45 dk
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 min