
Urządzenia i Akcesoria
Iles flottantes aux carambars
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
La crème anglaise
-
de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés90 g
-
œufs blancs et jaunes séparés6
-
de lait500 g
-
de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts20 g
Les blancs en neige
-
de sucre en poudre30 g
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
165 kcal /
692 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs d'enfance
10 Przepisów
Francja
Francja