Iles flottantes aux carambars

Iles flottantes aux carambars

4.5 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

La crème anglaise
  • de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
    90 g
  • œufs blancs et jaunes séparés
    6
  • de lait
    500 g
  • de sucre en poudre à ajuster en fonction des goûts
    20 g
Les blancs en neige
  • de sucre en poudre
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 165 kcal / 692 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...