Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 477 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Crème à la pâte de speculoos
2h 40min
Mousse de yaourt au citron
3sa 20 dk
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Gratin de clémentine
30 min
Œufs au lait aux Carambar
1 godz. 30 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min
Pannacotta au lemon curd
1 godz. 45 min
Mousse de kiwi
2h 15min
Crème au lait de coco
15 Min
Crémeux de Carambar
2h 30min