![Pannacottas after eight Pannacottas after eight](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/243818.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de crème liquide entière
- 35 g de sucre en poudre
- 15 g de sirop de menthe
- 85 g de chocolat noir 70% de cacao, coupé en carrés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1988 kJ / 477 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Mousse de yaourt au citron
3h 20min
Crème au lait de coco
15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Crème dessert à la vanille
3 Std. 40 Min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2 Std. 45 Min
Mousse au caramel salé
4 Std. 30 Min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Yaourt au lait concentré
10 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Crème au praliné
2 Std. 20 Min
Pannacotta au lemon curd
1 Std. 45 Min