Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g de pêches jaunes fraîches, coupées en dés
- 250 g d'abricots frais, coupés en dés
- 30 g de framboises fraîches
- 5 g de cannelle en poudre
- 10 g de cassonade
- 200 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 247 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Ananas en papillote
1 Std.
Papillote de pêches aux fruits rouges
30min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Cabillaud et pommes de terre à la sauce tomate
50min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 Min
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2h 15min
Poires au chocolat
30min