
Urządzenia i Akcesoria
Filet de veau aux mirabelles
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
de jus de citron30 g
-
de miel25 g
-
de sauce de soja20 g
-
de cinq épices1 c. à café
-
de veau dans le filet800 g
-
d'huile d'olive10 g
-
de beurre20 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier frais1
-
d'eau500 g
-
de mirabelles dénoyautées coupées en deux600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
455 kcal /
1921 kJ
Białko
58.5 g
Tłuszcz
12.5 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fruits d'été
10 Przepisów
Francja
Francja