Salade aux calamars, crevettes et moules

Salade aux calamars, crevettes et moules

4.9 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de calamars détaillés en dés
    300 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    500 g
  • de crevettes cuites, décortiquées
    200 g
  • d'olives vertes dénoyautées
    50 g
  • de poivron vert coupé en morceaux
    100 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux
    100 g
  • d'oignons coupés en quatre
    200 g
  • de cornichons
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de vinaigre de vin rouge
    20 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 201 kcal / 838 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...