Urządzenia i Akcesoria
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Przygotowanie 1 godz. 40 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
boiling water4 ½ oz
-
vegetable oil to fry1 tbsp
-
beef tenderloin17 ½ - 24 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh button mushrooms quartered10 ½ oz
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced2 oz
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
Madeira wine dry or sweet4 oz
-
puff pastry (see Tip)13 oz
Assembly
-
large egg whisked1
Carrots, Mashed Potatoes and Gravy
-
water17 ½ oz
-
carrots thinly sliced21 oz
-
whole milk12 oz
-
potatoes peeled, sliced (¼ in.)35 oz
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
Madeira wine dry or sweet1 ½ oz
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter diced1 oz
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1541.5 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
5694.6 kJ /
1361 kcal
Tłuszcz
72.8 g
Błonnik
13.4 g
Tłuszcz nasycony
27.2 g
Węglowodany
119.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky Guacamole
10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Crown Roast of Lamb
1 godz. 40 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.
Mushroom Risotto (TM6)
40 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min