Bœuf aux champignons

Bœuf aux champignons

2.9 114 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail de belle taille
  • 15 g d'huile d'olive
  • 50 g d'eau (opcjonalnie) (voir "Conseil(s)")
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 600 g de filet de rumsteck coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre, selon la taille
  • 30 g de moutarde
  • 60 g de yaourt nature
  • 30 g de fromage à tartiner type St Môret®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 45 g
Kalorie 1325 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...