Bœuf aux champignons

Bœuf aux champignons

2.9 102 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail de belle taille
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • d'eau (opcjonalnie) (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de filet de rumsteck coupé en morceaux (2-3 cm)
    600 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou quatre, selon la taille
    500 g
  • de moutarde
    30 g
  • de yaourt nature
    60 g
  • de fromage à tartiner type St Môret®
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 316 kcal / 1325 kJ
Białko 45 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 3.8 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...