Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g d'échalotes
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de paprika
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 2 c. à café rases de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 400 g de tomates pelées au jus
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en dés
- 100 g de poivron rouge, émincé en fines lanières
- 200 g de semoule de blé dur fine
- 230 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3295 kJ / 788 kcal
- Białko
- 48 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauté de veau au chorizo
1h
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Sauté de porc aigre-doux
1h
Filet mignon au cidre
35min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1h
Rougail saucisse
50min
Chili de poulet
40 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Sauté de porc au curry
1h
Colombo de porc aux légumes
45 min