Bœuf carotte

Bœuf carotte

3.0 42 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
2 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 10 g de beurre doux
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de bœuf
  • 300 g de viande de bœuf coupée en morceaux (paleron, jarret, queue, joue)
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 bouquet garni
  • 400 g de carottes coupées en rondelles
  • 2 brins de persil frais ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1694.4 mg
Białko 36.1 g
Kalorie 1462.8 kJ / 349.6 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 7.9 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 26.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...