Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre

Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre

5.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 30 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    110 g
  • de pie de masa de centeno
    30 g
  • de harina integral de centeno
    90 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharada
  • de agua fría
    240 g
  • de sirope de cebada malteada
    10 g
    10 g miel
  • de levadura prensada fresca
    1 g
  • de harina integral de centeno
    210 g
    210 g de harina de centeno
  • de harina de fuerza
    230 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de semillas de hinojo
    1 ½ cucharadita
  • de alcaravea en grano
    1 cucharadita
  • de semillas de cilantro molidas
    ½ cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 1893 kcal / 7648 kJ
Białko 52 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 372 g
Błonnik 31.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...