Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
1 unidad

Składniki

  • 200 g de agua fría
  • 2 cucharaditas de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas de miel
  • 200 g de yogur natural frío
  • 500 g de harina de fuerza
  • 5 g de levadura prensada fresca
  • 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 1 cucharada de cacao puro en polvo (opcjonalnie)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 4832.9 mg
Białko 69.9 g
Kalorie 8482 kJ / 2027 kcal
Tłuszcz 20.1 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 383.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...