Pan de yogur (larga fermentación)

Pan de yogur (larga fermentación)

4.7 12 ocen
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 16 godz. 10 min
1 unidad

Składniki

  • de agua fría
    200 g
  • de sirope de cebada malteada
    2 cucharaditas
    2 cucharaditas de miel
  • de yogur natural frío
    200 g
  • de harina de fuerza
    500 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas rasas
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de cacao puro en polvo (opcjonalnie)
    1 cucharada

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2027 kcal / 8482 kJ
Białko 69.9 g
Tłuszcz 20.1 g
Węglowodany 383.8 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Sód 4832.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...