Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Wartości odżywcze
- na 440 g
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 150.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 23.6 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Chapata con masa madre
17h
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan payés con masa madre
16h
Pan retorcido con masa madre
16h