Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 2
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 3
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
Día 4
- 60 g de agua
- 50 g de harina integral de centeno
- Wartości odżywcze
- na 440 g
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 150.8 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 23.6 g
- Sód
- 13.6 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Masa madre de trigo
96h
Chapata con masa madre
17óra
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16u. 45min
Pan retorcido con masa madre
16hod.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15u. 20min
Pan de centeno y manteca
16hod.
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min