Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 45 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • 260 g de agua
  • 20 g de pie de masa de centeno
  • 200 g de harina integral de centeno
Soaker frío
  • 50 g de pan rallado
  • 100 g de agua
Masa principal
  • 1 cucharadita de aceite para engrasar
  • 80 g de agua fría
  • 200 g de harina de fuerza
  • 150 g de harina integral de centeno
  • 2 ½ cucharaditas de sal (aprox. 15 g)
  • 2 - 3 cucharaditas de especias para pan (opcjonalnie)
  • 10 g de aceite
  • 2 cucharaditas de semillas de hinojo (opcjonalnie)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 6314.3 mg
Białko 70.2 g
Kalorie 9680 kJ / 2313 kcal
Tłuszcz 26.1 g
Błonnik 49.9 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 453.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...