Hogaza de centeno con masa madre en banneton

Hogaza de centeno con masa madre en banneton

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 16 godz. 45 min
1 unidad

Składniki

Masa madre de centeno
  • de agua
    260 g
  • de pie de masa de centeno
    20 g
  • de harina integral de centeno
    200 g
Soaker frío
  • de pan rallado
    50 g
  • de agua
    100 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua fría
    80 g
  • de harina de fuerza
    200 g
  • de harina integral de centeno
    150 g
  • de sal (aprox. 15 g)
    2 ½ cucharaditas
  • de especias para pan (opcjonalnie)
    2 - 3 cucharaditas
  • de aceite
    10 g
  • de semillas de hinojo (opcjonalnie)
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 2313 kcal / 9680 kJ
Białko 70.2 g
Tłuszcz 26.1 g
Węglowodany 453.2 g
Błonnik 49.9 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 6314.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...