Trifle de ricotta y frutos rojos
TM6 TM5 TM31

Trifle de ricotta y frutos rojos

4.0 (2 oceny)

Składniki

  • 90 - 120 g de azúcar
  • 10 g de piel de limón (solo la parte coloreada)
  • 250 g de queso ricota
  • 120 g de yogur griego
  • 400 g de leche
  • 80 g de mijo en grano
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 300 g de frutos rojos frescos variados
  • 6 - 12 hojas de menta fresca

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1149 kJ / 274 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
40.4 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
2.6 g
Sód
78.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy