Trifle de ricotta y frutos rojos

Trifle de ricotta y frutos rojos

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 90 - 120 g de azúcar
  • 10 g de piel de limón (solo la parte coloreada)
  • 250 g de queso ricota
  • 120 g de yogur griego
  • 400 g de leche
  • 80 g de mijo en grano
  • 1 cucharadita de vainilla líquida
  • 300 g de frutos rojos frescos variados
  • 6 - 12 hojas de menta fresca

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 274 kcal / 1149 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 40.4 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Sód 78.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...