Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio senza l'anima
- 1 albume
- 60 g di mollica di pane raffermo
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 zucchina a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo tostati
- 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 carota a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaio di semi di cumino tostati
- 400 g di filetti di cernia, senza pelle (4 filetti lavati e spinati)
- 30 g di salsa di soia (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Białko
- 21.3 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone al cartoccio
35min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1 Std.
Pesce spada agrumato
35min