Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g di farina di semola di grano duro
- 1040 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- ½ cipollotto a rondelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cimette di broccoli
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1000 kJ / 239 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 3.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone di lenticchie e patate
45 dk
Zuppa di lenticchie
50 dk
Minestra lenticchie e spinaci
50 dk
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 dk
Zuppa di ceci e cicoria
1sa
Zuppa di bietole
35 dk
Zuppa di piselli spezzati
1sa
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 dk
Zuppa di fave
50 dk
Zuppa di lenticchie rosse
50 dk
Minestra di orzo e piselli secchi
1sa
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1sa