Urządzenia i Akcesoria
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
6 oz ricotta cheese, crumbledgoat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
348 mg
Białko
10 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Butter
35 min
Carrot Hummus
15 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Hummus
10 min
Herb Leek Phyllo Triangles
1 godz. 20 min
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Pumpkin Chili
50 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Peanut Butter
5 min
Smoky Black Bean Soup
35 min