Urządzenia i Akcesoria
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
6 oz ricotta cheese, crumbledgoat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
348 mg
Białko
10 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Cashew Milk
5 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Banana Bread Maui
1 godz.