Urządzenia i Akcesoria
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 slices
Składniki
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
6 oz ricotta cheese, crumbledgoat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
348 mg
Białko
10 g
Kalorie
925 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha Granola Muffins
25 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Cashew Milk
5 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
7 Seed Crackers
1 godz. 40 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Green Shakshuka
40 min
Chai Syrup
15 min
Pesto Pizza Dough
4 godz.
Cranberry Pear Cider
25 min