Urządzenia i Akcesoria
Baked Kale Polenta Fries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
75 pieces
Składniki
Kale Pesto
-
Parmesan cheese cubed4 oz
-
pine nuts1 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
garlic cloves4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
kale stems removed4 oz
-
fresh basil leaves2 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
Polenta
-
water36 oz
-
polenta cornmeal10 oz
-
salt to taste½ tsp
-
non-stick cooking spray
-
marinara sauce to serve (see Tip)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
1 g
Kalorie
167 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Festive Fare
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Purple Cauliflower Soup
25 min
Asian Cabbage Salad
50 min
Lentil Loaf
1 godz. 10 min
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 godz. 30 min
Kale Meat(less) Balls
30 min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min