Spinach and Feta Muffins

Spinach and Feta Muffins

3.2 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
9 pieces

Składniki

  • olive oil spray to grease
    avocado oil, to grease
  • lemon
    ½
  • roasted macadamia nuts, unsalted
    5 oz
  • large eggs organic, pasture-raised
    5
  • coconut butter mixed well
    6 oz
  • salt
    ½ tsp
  • baking soda
    1 tsp
  • frozen chopped spinach thawed and drained (see Tip)
    5 ½ oz
  • feta cheese crumbled
    4 oz
  • grated Parmesan cheese
    3 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 479 mg
Białko 9 g
Kalorie 1377 kJ / 329 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...