Gluten-Free Veggie Pizza Crust
TM6 TM5

Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.8 (17 ocen)

Składniki

  • 3 oz mozzarella (low-moisture), in pieces
  • 1 oz Parmesan cheese
  • 4 oz vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
  • 1 garlic clove
  • 2 large eggs
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1354 kJ / 323.6 kcal
Białko
25.1 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
875.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy