Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keto Cranberry Sauce
20 min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 godz.
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8 godz.
Basic Quinoa
35 min
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 godz. 25 min
Goji Berry Smoothie Bowl
5 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 godz. 15 min
Overnight Chocolate Chia Pudding
8 godz.
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Buckwheat Pancakes
40 min