Gluten-Free Veggie Pizza Crust

Gluten-Free Veggie Pizza Crust

4.9 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions

Składniki

  • mozzarella (low-moisture) in pieces
    3 oz
  • Parmesan cheese
    1 oz
  • vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
    4 oz
  • garlic clove
    1
  • large eggs
    2
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 323.6 kcal / 1354 kJ
Białko 25.1 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 875.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...