Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Baguette
3 godz. 45 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Keto Mushroom Gravy
45 min
Basic Quinoa
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 godz.
Low Carb Berry Jam
35 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Rice Cooker Brown Rice Salad
1 godz. 40 min
Low Carb Cranberry Sauce
20 min
Fish and Zucchini
35 min