Zuppa Thenthuk

Zuppa Thenthuk

4.0 8 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Noodle
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • 20 g di acqua
Zuppa
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di zenzero, radice fresca pelata e a fette (2 mm)
  • 4 rametti di coriandolo fresco le foglioline
  • 30 g di olio di oliva
  • 100 g di carota pelata e a cubetti (1 cm)
  • 200 g di pomodori senza semi a cubetti (1 cm)
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 50 g di spinaci freschi in foglia
  • 20 g di dado per brodo vegetale
  • 1000 g acqua
  • 1 cucchiaio di salsa di soia

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 283.3 mg
Białko 7.5 g
Kalorie 1352.5 kJ / 323.3 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 38.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...