Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di filetti di petto di pollo a listarelle (1,5x3-4 cm), asciugati con carta assorbente
- 1 cipollotto a rondelle sottili (3 mm)
- 10 g di zucchero grezzo
- 100 g di pomodorini a metà
- 50 g di germogli di soia freschi
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline tritate + q.b.
- 20 g di salsa piccante dolce
- 5 g di succo di lime, spremuto fresco
- 4 uova
- 10 g di olio di sesamo + q.b.
- 10 g di salsa di pesce
- 10 g di salsa di soia
- 1 peperoncino rosso, senza semi, tritato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2614 kJ / 624 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1024 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Noodles con gamberi e avocado
35 Min
Gazpacho mango e avocado
10 min
Fideuá vegetariana
Brak ocen
Mousse all'avocado
15min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Brak ocen
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20 min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Cozze e vongole in crema di porri
1h
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h