Torrette di riso nero

Torrette di riso nero

4.6 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di mandorle pelate
  • 1350 g di acqua
  • 5 g di sale + q.b.
  • 140 g di riso Venere
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
  • 6 foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
  • 200 g di ricotta fresca ben scolata
  • 150 g di polpa di avocado a tocchetti
  • 70 g di olive nere denocciolate e tritate
    70 g di olive taggiasche denocciolate, e tritate
  • fiori edibili a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 54.9 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 1790.3 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 29.2 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 31.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...