Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di mandorle pelate
- 1350 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 140 g di riso Venere
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 40 g di pomodori datterino gialli, a metà
- 6 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 200 g di ricotta fresca, ben scolata
- 150 g di polpa di avocado a tocchetti
-
70
g di olive nere denocciolate e tritate
lub 70 g di olive taggiasche denocciolate e tritate - fiori edibili, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1790.3 kJ / 428 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 29.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 54.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Insalata di cereali misti e verdure
1h 15min
Orecchiette in crema di cime di rapa (Bimby Friend)
25min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50min
Avocado ripieno e insalata di pomodori
30min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1hod. 30min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25min
Poke di quinoa e seitan
1h
Insalata di farro vegetariana
1hod. 30min