Chausson ricotta, poulet et coriandre

Chausson ricotta, poulet et coriandre

3.1 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

La pâte feuilletée
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de beurre coupé en morceaux préalablement congelés
    100 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau froide
    75 g
La garniture
  • de coriandre fraîche
    15 g
  • de ricotta
    250 g
  • de poivron rouge ou jaune, coupé en fine brunoise
    100 g
  • de poulet coupé en dés
    200 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de lait
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 533 kcal / 2227.8 kJ
Białko 24.5 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 41.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 898.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...