Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !

Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !

4.3 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de sel
    2 pincées
  • de langoustines fraîches
    500 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    200 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    300 g
  • de palourdes fraîches
    300 g
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de vin blanc sec
    150 g
  • de tomates mûres coupées en dés
    200 g
  • de poulpe préalablement coupé en morceaux et congelé
    100 g
  • l'eau pour la cuisson des spaghetti
  • du sel pour la cuisson des spaghetti
  • de pâtes sèches, type spaghetti
    600 g
  • de persil frais, équeutés hachés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 335.2 kcal / 1407.3 kJ
Białko 29.2 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 29.3 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...