Urządzenia i Akcesoria
Mixed Seafood Risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1500 g
-
fish stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
shallot halved60 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
squid, raw cleaned, cut in pieces (1 cm)200 g
-
sea bass fillets skinless, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh tuna skinless fillets, cut in pieces (2 cm)400 g
-
large raw prawns, peeled160 g
-
lemons juice only2
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing1 bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739.9 mg
Białko
29.8 g
Kalorie
1613 kJ /
385.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Seafood Risotto
40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Grape and Cava Trifle
4 godz. 30 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Salt Cod Fritters
45 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Chocolate cake
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min