Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Rich Meat Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2981.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
135.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Bolognese Sauce
1h 15min
Chopped onions
5min
Sugar glaze
5min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Turkey Burger
1h 25min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Prawn Saganaki with Feta
35min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min