Urządzenia i Akcesoria
Polenta with Rich Meat Ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
carrot peeled, cut in pieces70 g
-
onions quartered150 g
-
extra virgin olive oil55 g
-
pork mince broken in pieces400 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
red wine100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
caster sugar1 pinch
-
water1600 g
-
polenta400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2981.7 mg
Białko
32.5 g
Kalorie
2427.2 kJ /
580.7 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
135.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mayonnaise
5 Min
Meatballs - Keftedes
2 Std. 30 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.
Lasagne Bolognese
2 Std. 30 Min
Béarnaise Sauce
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 Std. 15 Min