Polenta with Rich Meat Ragu

Polenta with Rich Meat Ragu

3.3 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • celery stalk cut in pieces
    40 g
  • carrot peeled, cut in pieces
    70 g
  • onions quartered
    150 g
  • extra virgin olive oil
    55 g
  • pork mince broken in pieces
    400 g
  • beef mince broken in pieces
    400 g
  • red wine
    100 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fine sea salt plus 1 Tbsp
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • caster sugar
    1 pinch
  • water
    1600 g
  • polenta
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 580.7 kcal / 2427.2 kJ
Białko 32.5 g
Tłuszcz 32.7 g
Węglowodany 135.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 16.8 g
Sód 2981.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...