Urządzenia i Akcesoria
Tarte Tatin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
Dough
-
plain flour200 g
-
unsalted butter diced100 g
-
water cold70 g
-
fine sea salt1 pinch
Caramel
-
caster sugar150 g
-
unsalted butter cold, diced70 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
cooking apples4
-
vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41 mg
Białko
2 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Austrian Baked Rice Casserole with Apples
1 godz. 45 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Portuguese-style Crème Brûlée
25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Béchamel Sauce
15 min
Caramel Parfait
7 godz.
Duck and Pork Terrine
52 godz.
Crème caramel (flan)
3 godz.
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Fruity Quinoa Puddings with Raspberry Sauce
2 godz.
Three-milk Cake
2 godz.