Wersje kompatybilne
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
lub 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1137 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
400-500 g ui karameliseren
50 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
Chili con carne
40 Min
350 g sjalot kleuren
Brak ocen
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
200 g ui kleuren
25 Min