Wersje kompatybilne
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
lub 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1137 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aardbeiendaiquiri
10min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 godz.
Waterzooi van kip
1 godz.
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Geraspte wortelsalade
10min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Bearnaisesaus
20 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gegratineerde coquilles
25 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.