Urządzenia i Akcesoria
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portie
Składniki
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
honing20 g
-
mosterd20 g
-
citroensap, vers geperst10 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
400 g aardappel, geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)zoete aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5 cm)400 g
-
broccoliroosje kleine stukjes (3 cm)400 g
-
zalmfilet, vers (4 stuks)800 g
-
zout¼ tl
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
feta kaas150 g
-
olijfolie2 el
-
gedroogde pepervlokken¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
2391.6 mg
Białko
57.2 g
Kalorie
3101 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 min
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Express Aardbeien Dessert
5 min
Butter Chicken
1 godz.
Bouillabaisse
Brak ocen
Pulled pork burgers
Brak ocen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Risottata met kip en champignons
40 min
Verse Tomatensoep
30 min