Urządzenia i Akcesoria
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Stew
-
meat pieces, sinew free mixed types - pork, lamb or wild boar1000 - 1200 g
-
olive oil plus 1-2 Tbsp for frying50 g
-
celery stalks cut in pieces150 g
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces125 g
-
garlic cloves3
-
red wine full-bodied Italian100 g
-
juniper berries lightly crushed½ Tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
fresh sage leaves3
-
fresh rosemary leaves only1 tsp
-
passata700 g
-
ground nutmeg½ tsp
-
tomato purée2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
Polenta
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
polenta (quick cook)300 g
-
Taleggio cheese, cut in piecesFontina cheese cut in pieces60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35.3 g
Kalorie
1973 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
34.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Spicy Nuts and Popcorn Mix
35 min
Floating Islands
40 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Pumpkin and Quince Soup
1 godz.
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Seafood Risotto
40 min